Heel vaak vragen mijn studenten aan mij: “Ben je een leraar van beroep?" 


Dan antwoord ik: "Ik ben geen leraar van beroep, maar een taaltrainer die door het leven is gevormd. Een proffessionele taaltrainer met passie, toewijding en een hoognodige praktijk."

 

Ik ben iemand die zeer belangrijk vindt om mensen te helpen die Nederlands willen leren. Iemand die precies weet met welke taalproblemen u in Nederland wordt geconfronteerd en waarom het zo moeilijk is om uw eigen taalbarrière te doorbreken. En nog belangrijker, ik weet precies hoe ik je kan helpen.

Ik ben in 2007 naar Nederland gekomen. Benieuwd naar wat hier op mij zou wachten.
Hier ontdekte ik mijn ware passie. Mijn passie is werken met gemotiveerde mensen die dromen en doelen hebben, die op zoek zijn naar een manier om effectief en met plezier Nederlands te kunnen leren. Bovendien ben ik een gepassioneerd vertaler en tolk, die mijn klanten ondersteunt tijdens moeilijke afspraken, maar ook met documentatie en correspondentie die ze zelf niet kunnen begrijpen.


Sinds 2008 heb ik verschillende diploma's behaald, mijn taalvaardigheden aangescherpt, zowel in de praktijk als op passende cursussen. Ik heb een aantal taalcursussen op hoog niveau afgerond. Ik ben in bezit van relevante diploma’s.


Ik heb ook zeer goede resultaten behaald op het gebied van boekhouding en administratie bij IPD opleidingen. Ik ben in bezit van het PDB- diploma ( Praktijkdiploma Boekhouden). Dankzij dat, kan ik boekhoudkundige en administratieve documentatie nog beter vertalen. Ik heb een master in rechten en administratie met een specialisatie in fiscaal recht. Dus juridische terminologie is mij zeker ook niet vreemd. Ik heb meerdere jaren ervaring in het geven van groepscursussen, individuele lessen en vertalingen. Er ontstaan nog steeds nieuwe ideeën om mijn studenten en klanten professioneel en nog effectiever te helpen.  Dit jaar vond er weer een spannende uitdaging plaats en kwam er weer een droom uit, waardoor ik mijn klanten nog effectiever en efficiënter kan helpen. Ik behaalde de titel van een proffessionele taaltrainer en NT2 trainer ( ook in- company cursussen).


Ik help mijn klanten niet alleen bij het leren van de Nederlandse taal, maar begeleid hen ook in moeilijke situaties die de aanwezigheid van een ervaren vertaler/tolk vereisen. Ik ondersteun mijn studenten niet alleen door mijn kennis, maar ook door blijmoedigheid en gepassioneerde, interessante cursussen.

OVER MIJ

  1. pl
  2. nl

Anita Nederlands voor iedereen

,,Het onmogelijke mogelijk maken"

Suiestraat 9 B

3028 JA Rotterdam

Mauer und Betonarbeiten​​​​​​​

Heeft u vragen over mijn bedrijf?

Neem contact met mij op!

Jouw naam
Jouw e-mail
Inhoud van het bericht
Verzenden
Verzenden
Het formulier is verzonden. Bedankt.
Fout, niet alle velden zijn ingevuld.

KvK: 59900083

Het Reglement