Weet jij niet wel niveau jij moet kiezen?

 

Neem contact met mij op per e- mail of telefoon.

 

U kunt ook de beschrijving van elk niveau hieronder lezen.

A1 - beginnersniveau

Een persoon die op dit niveau een taal spreekt, kan zichzelf en anderen voorstellen. Begrijpt en is in staat om informele uitdrukkingen en de eenvoudigste beweringen toe te passen met betrekking tot de specifieke behoeften van het dagelijks leven. Hij kan een eenvoudig gesprek voeren, op voorwaarde dat de gesprekspartner langzaam en duidelijk spreekt en klaar staat om te helpen. Hij kan vragen formuleren op het gebied van het privéleven, bijvoorbeeld over zijn woonplaats, mensen die hij kent en de dingen die hij heeft, en dergelijke vragen beantwoorden.


A2 - beginners (tussenliggend niveau)

Een persoon die een taal op dit niveau gebruikt, kan communiceren in routinematige, eenvoudige communicatiesituaties, waarbij alleen een directe uitwisseling van meningen over bekende onderwerpen vereist is. Begrijpt verklaringen en veelgebruikte uitdrukkingen in alledaagse onderwerpen. Hij kan gemakkelijk zijn oorsprong en de omgeving waarin hij leeft beschrijven, en kwesties aan de orde stellen die verband houden met de belangrijkste behoeften van het dagelijks leven.


B1 - halfgevorderden

Een persoon die een taal spreekt op niveau B1 kan ervaringen, gebeurtenissen, verwachtingen, dromen en intenties beschrijven door zijn meningen en plannen kort te rechtvaardigen of uit te leggen. Kan omgaan met de meeste communicatiesituaties die zich kunnen voordoen tijdens het reizen in een regio waar een bepaalde taal wordt gesproken. Begrijpt de betekenis van standaarduitspraken die betrekking hebben op bekende zaken en gebeurtenissen die typerend zijn voor werk, school, vrije tijd, enz.


B2 - B2 gevorderden
Een persoon die een taal op B2-niveau spreekt, kan duidelijke en gedetailleerde mondelinge en schriftelijke verklaringen vormen en zijn / haar standpunt over besproken onderwerpen toelichten, rekening houdend met de voor- en nadelen van verschillende oplossingen. Hij begrijpt het belang van de hoofdthema's van het bericht in complexe teksten over specifieke en abstracte onderwerpen, inclusief begrip van discussies over technische onderwerpen op het gebied van haar specialiteit.

CURSUSDATUMS

  1. pl
  2. nl

Anita Nederlands voor iedereen

,,Het onmogelijke mogelijk maken"

Suiestraat 9 B

3028 JA Rotterdam

Mauer und Betonarbeiten​​​​​​​

Heeft u vragen over mijn bedrijf?

Neem contact met mij op!

Jouw naam
Jouw e-mail
Inhoud van het bericht
Verzenden
Verzenden
Het formulier is verzonden. Bedankt.
Fout, niet alle velden zijn ingevuld.

KvK: 59900083

Het Reglement